Παραίτηση Μακρόν αν το κόμμα του ηττηθεί στις βουλευτικές εκλογές ζητά το 57% των Γάλλων

Παραίτηση Μακρόν αν το κόμμα του ηττηθεί στις βουλευτικές εκλογές ζητά το 57% των Γάλλων

Το 57% των Γάλλων επιθυμούν την παραίτησή Μακρόν, σε περίπτωση που το κόμμα του ηττηθεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που διενήργησε το Ινστιτούτο CSA για λογαριασμό των γαλλικών ΜΜΕ – CNEWS, Europe 1 και JDD.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Figaro,  το ποσοστό των νέων, ηλικίας 18 έως 24 ετών, που θέλουν την παραίτηση του Γάλλου Προέδρου σε ένα τέτοιο σενάριο, εκτοξεύεται στο 76%!

Μπορεί οι περισσότεροι συμπολίτες του Μακρόν να του δείχνουν την πόρτα της εξόδου, ωστόσο, ο ίδιος, έσπευσε σήμερα να ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη Τύπου, ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών (30 Ιουνίου ο πρώτος γύρος και 7 Ιουλίου ο δεύτερος) δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι