Παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Και άλλες παραιτήσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παραιτήθηκαν τέσσερα από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως «δεν συμμετέχουμε σε στρατηγικές ήττας» και «τοξικές καταστάσεις». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, αιτία ήταν η «τοξικότητα και ο διχασμός» που έφερε η στάση της ηγεσίας.

«Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια εξουσίας. Δεν συμμετέχουμε σε στρατηγικές ήττας. Δεν συμμετέχουμε σε προσωπικές κόντρες» σημειώνουν μεταξύ άλλων.

«Είμαστε παρόντες στην επόμενη μέρα, στην ανασυγκρότηση της ευρείας Δημοκρατικής Παράταξης. Θα στηρίζουμε κινήσεις συνεννόησης και συνένωσης δυνάμεων. Δεν αποτελούμε μέρος του προβλήματος, αλλά ευελπιστούμε να είμαστε κομμάτι της λύσης» προσθέτουν δε.

Τα τέσσερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής είναι: Δημητριάδης Λεωνίδας, μέλος Κεντρικής Επιτροπής και μέλος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής, Ελευθεριάδης Αντώνιος μέλος Κεντρικής Επιτροπής, μέλος της γραμματείας Χρηματοπιστωτικού και μέλος νομαρχιακής επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης,  Μπουρνάρης Θωμάς, μέλος Κεντρική Επιτροπής, Συντονιστής Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής, μέλος νομαρχιακής επιτροπής Σερρών, Παπαλεξίου Αφεντούλα (Έφη), μέλος Κεντρικής επιτροπής, μέλος της Γραμματείας του Τμήματος εργατικής πολιτικής της ΚΕ, μέλος του european policy dept syriza και μέλος νομαρχιακής επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ η δήλωση συνοδεύεται και από την παραίτηση και άλλων κομματικών στελεχών.

Προηγουμένως ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε τον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιο Γεωργόπουλο, που θεωρείται “άνθρωπος” του Αλέξη Τσίπρα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι