Παραιτήθηκαν τρεις υπουργοί στην Ουκρανία

Παραιτήθηκαν τρεις υπουργοί στην Ουκρανία
EPA/JOSE SENA GOULAO / POOL

Πολιτικό θρίλερ στο Κίεβο.

Ο πρόεδρος του ουκρανικού κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι ο Ουκρανός υπουργός αρμόδιος για την εγχώρια παραγωγή όπλων κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Ρωσία υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του μαζί με τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Περιβάλλοντος.

Πρόκειται για τον υπουργό Στρατηγικών Βιομηχανιών Ολεξάντρ Καμούσιν, τον υπουργό Δικαιοσύνης Ντενίς Μαλιούσκα και τον υπουργό Περιβάλλοντος Ρουσλάν Στριλέτς. Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι οι αιτήσεις για την παραίτησή τους θα συζητηθούν σύντομα στο κοινοβούλιο.

Ο υπουργός Στρατηγικών Βιομηχανιών Ολεξάντρ Καμούσιν δήλωσε ότι θα παραμείνει στον αμυντικό τομέα αλλά σε διαφορετική θέση.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx