Παραιτήθηκε από τομεάρχης Παιδείας η Αθηνά Λινού

Παραιτήθηκε από τομεάρχης Παιδείας η Αθηνά Λινού

«Δεν είναι πολιτικοί οι λόγοι», λέει κ. Λινού για την παραίτησή της

Την παραίτησή της από τομεάρχης Παιδείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια επιδημιολογίας και βουλευτής Β’ Αθηνών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε συνέντευξή της στον Real FM αρνήθηκε πως υπήρξε συγκεκριμένος λόγος για την παραίτησή της: «Όχι δεν υπήρξε κάποιος λόγος, ήθελα να ασχοληθώ με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, και χρονικά δεν έβγαινε», δήλωσε. Επέμεινε ότι η παραίτησή της δεν σχετίζεται με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στην ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, καθώς υπήρξαν φήμες ότι διαφωνούσε με τις απόψεις της ηγεσίας του κόμματος για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν έχει υπάρξει καμία σχετική ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι η κ. Λινού παραιτήθηκε πριν από τις γιορτές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx