Παραιτήθηκε ένας εκ των συνηγόρων του 32χρονου πιλότου

Παραιτήθηκε ένας εκ των συνηγόρων του 32χρονου πιλότου

Ένας από τους δικηγόρους του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι αποσύρεται από την υπεράσπιση του μέχρι πρότινος πελάτη του. Ο Βασίλης Σπύρου προέβη στην παραπάνω δήλωση λίγο πριν ο, κατ’ ομολογία του συζυγοκτόνος, περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία», δήλωσε ο κ.Σπύρου, που επικαλέστηκε «προσωπικούς λόγους», σημειώνοντας επιπλέον: «Σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα οδηγηθεί σήμερα στις 10:00 στον ανακριτή για να καταθέσει τα όσα συνέβησαν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο 32χρονος πιλότος κατηγορείται για δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (της 20χρονης συζύγου του Κάρολαϊν) και θανάτωση ζώου και δύο πλημμελήματα, ψευδή κατάθεση κάτ’ εξακολούθηση και ψευδή καταγγελία στις αρχές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx