Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς

Το Μαξίμου για την υπόθεση Ρούτσι

Την παραίτησή του υπέβαλε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό στον τελευταίο ανασχηματισμό ότι θα ήθελε να αποχωρήσει καθώς ολοκλήρωσε το έργο του, αλλά του ζητήθηκε να παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθεί και η φετινή αντιπυρική περίοδος, όπως και έγινε.

Στο υπουργείο αφήνει έναν μηχανισμό πολιτικής προστασίας, οπότε με την ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό.

Δεν θα υπάρξει αναπλήρωση της θέσης του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx