Παραμένει για 15η μέρα στη ΜΕΘ ο υπουργός Ναυτιλίας

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Για 15η ημέρα συνεχίζεται η νοσηλεία του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, που παρότι ειναι 52 ετών και δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, παρουσίασε προ 17 ημερών ημερών ιδιαίτερα έντονη δύσπνοια και υψηλό πυρετό. Ενώ μέχρι τότε έμενε σε καραντίνα σπίτι του, μετέβη τελικά για εισαγωγή στον Ευαγγελισμό.

Εκεί μέσα σε 24 ώρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εισήχθη (χωρίς όμως να διασωληνωθεί) σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο πυρετός σε λίγες μέρες έπεσε και συζητείτο η έξοδος από τη ΜΕΘ καθώς είχε βελτιωθεί και η οξυγόνωσή του, αλλά ο πυρετός ξανανέβηκε. Πριν από τρεις μέρες όλα πήγαιναν πάλι καλά και συζητείτο να πάρει εξιτήριο. Εντούτοις παρουσίασε νέα λοίμωξη (ίσως ενδονοσοκομειακή), η οποία ναι μεν αντιμετωπίζεται, αλλά αποκλείει προς το παρόν το εξιτήριο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι