Παράταση στις αιτήσεις ενδιαφέροντος για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ

Παράταση στις αιτήσεις ενδιαφέροντος για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα βιντεσκοπημένο μήνυμα που ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης την παράταση στις αιτήσεις ενδιαφέροντος για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο μήνυμα εμφανίζεται η συντονίστρια των think tanks, Διάνα Βουτυράκου, η οποία αναφέρει: «Είναι εκατοντάδες οι αιτήσεις ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας στα think tank του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε μικρή παράταση ως τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, για να δοθεί η ευκαιρία ενημέρωσης και συμμετοχής σε όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πλευρά του αναφέρει: « Έτσι ξεκινάει η Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατευθείαν από την κοινωνία. Θα είμαστε μαζί την επόμενη ημέρα επειδή εσείς θα είσαστε ο ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος. Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι