Παρέμβαση Αχτσιόγου, Ηλιόπουλου, Χαρίτση για τις διαγραφές – Τι ζητάνε από Κασσελάκη

Παρέμβαση Αχτσιόγου, Ηλιόπουλου, Χαρίτση για τις διαγραφές – Τι ζητάνε από την ηγεσία

Σε εξέλιξη πρωτοβουλία της Έφης Αχτσιόγλου καθώς και των Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο , καθώς σύμφωνα με πληροφορίες , ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να δημοσιοποιήσουν κοινό κείμενο για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται εν μέσω της νέας ισχυρής αναταραχής στο κόμμα με τις παραπομπές για διαγραφές κορυφαίων στελεχών και με ένταση της κριτικής προς τον κ. Κασσελάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες με το κοινό κείμενο Αχτσιόγλου, Χαρίτση, Ηλιόπουλου θα ζητείται άμεση συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για να συζητηθούν και να αποτιμηθούν οι τελευταίες εξελίξεις, επίσπευση της διεξαγωγής του συνεδρίου του κόμματος , ενώ θα υπάρχει έκκληση προς όλες τις πλευρές για ενότητα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx