Παρέμβαση εισαγγελέα για τα mail της Ασημακοπούλου

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα mail της Ασημακοπούλου

Το ζήτημα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Εισαγγελική έρευνα με αφορμή την υπόθεση της αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (mail) από την ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε κατοίκους εξωτερικού, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι χορήγησαν τα επίμαχα στοιχεία στο Υπουργείο Εσωτερικών για την επιστολική ψήφο, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών Ανώνης Ελευθεριάνος.

Με εντολή του κ. Ελευθεριάνου ξεκινά ποινική προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Γεώργος Νούλης με τα αδικήματα υπό διερεύνηση να αφορούν παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα καθώς και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι