Παρέμβαση εισαγγελέα ζητεί ο Κασσελάκης για το “ποιος είναι ο άντρας”

Κάλεσμα σε ΠΑΣΟΚ και Πλεύση για κοινοβουλευτική συνεργασία από Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ζητεί παρέμβαση εισαγγελέα για την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέχεια διαφωνίας τους. Αρχικά ο κ. Κούγιας τοποθετήθηκε για τον ξυλοδαρμό της δικηγόρου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα, εν συνεχεία ο κ. Κασσελάκης τον μέμφθηκε για τις απόψεις του, ο κ. Κούγιας ανήρτησε την απάντησή του με ερωτήματα για το ποιος είναι ο άντρας του σπιτιού στην οικογένεια του Κασσελάκη του και τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να ασχοληθεί με το θέμα εισαγγελέας.

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος», γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης. Και συνεχίζει: «Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας  Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους.»

Ολα ξεκινησαν με την τοποθέτηση του κ. Κούγια σε πρωινή εκπομπή, όπου είπε ότι η κατηγορία βαριά σκουπούμενη βλάβη είναι υπερβολική και εν συνεχεία έκρινε ως αντρίκιο το γεγονός ότι ο συνάδελφός του ομολόγησε τον ξυλοδαρμό.

«Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τότε ο κ. Κουγιας ανήρτησε το εξής κείμενο: «Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε στην υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στο γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το είναι αντρική συμπεριφορά».







https://

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι