Παρουσιάσθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Αρνείται κατηγορηματικά ότι έστειλε απειλητικό μήνυμα

Καταδικάζει η ΝΔ την επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη – Η ΕΛ.ΑΣ για τις χειροπέδες στον Λύτρα

Στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης εμφανίστηκε αυτοβούλως ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας  λίγο πριν τις 7μ.μ. απόψε.

Έξω από το τμήμα μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Ακουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Πραγματικά απορώ για το χτεσινοβραδινό. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, την σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Αυτό το μήνυμα της έστειλα, αλλά δεν απάντησαν. Θεώρησα ότι δεν θα γίνει τίποτα. Φτάνουμε στην υπερβολή. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί άλλο περιστατικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους, από εσάς, να το σεβαστείτε. Οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν θα καταλάβουν. Η ευθύνη είναι δική μου, όμως, δεν είναι οικογενειακή».

Νωρίτερα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης επειδή θεωρήθηκε ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που είχαν τεθεί όταν αφέθηκε ελεύθερος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx