Παρουσιάσθηκε η νέα στολή της Frontex – Στα ελληνικά

Ζάκυνθος

Την στολή του σώματος της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής, παρουσίασε σε ανάρτηση της στο twitter η Frontex και επέλεξε να δείξει τη στολή που αναγράφει ως δεύτερη γλώσσα στα ελληνικά “Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή”.

Είναι σκούρου μπλε χρώματος και ο νεαρός που τη  φοράει έχει μεσογειακά χαρακτηριστικά. Tοκείμενο που συνοδεύει το βίντεο γράφει: “Για πρώτη φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει το δικό της ένστολο σώμα, την Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή. Ιδού μια πρόγευση της στολής που θα φέρει το σώμα για να αντιπροσωπεύει την ΕΕ στα σύνορα της». Το πρώτο σχόλιο από κάτω ήταν από τουρκικό κανάλι με βίντεο και το κείμενό του ανέφερε “μπράβο, και γιατί δεν κάνετε για τις καταγγελίες μας για τους Έλληνες κάνουν παράνομες απωθήσεις στην Τουρκία”

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι