ΠΑΣΟΚ: Έκθετη η κυβέρνηση στη δίκη για το predator

ΠΑΣΟΚ: Έκθετη η κυβέρνηση στη δίκη για το predator

«Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στη δίκη του predator και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου», τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του.

Αναφέρει ειδικότερα ότι «και δεύτερος μάρτυρας μετά τον κ. Τρίμπαλη, αυτή τη φορά η Λίνα Κατσούρα, γραμματέας των κύριων Μπίτζιου και Λαβράνου, κατέθεσε ότι της ειπώθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο πως ”όσο είναι η Νέα Δημοκρατία στα πράγματα, μη φοβάσαι τίποτα”».

Το ΠΑΣΟΚ προσθέτει ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει την ύποπτη αφωνία μπροστά στις συνταρακτικές αποκαλύψεις για το ενιαίο κέντρο ΕΥΠ-Predator και τις μαρτυρίες για την προσπάθεια κουκουλώματος με χειραγώγηση ακόμη και των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής του 2023 οπότε και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωναν από πριν για τις ερωτήσεις τους κρίσιμους μάρτυρες».

«Αυτό το δυσώδες τοπίο απαξίωσης και υπονόμευσης των θεσμών, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου είναι άλλο ένα “επίτευγμα” της διακυβέρνησης Μητσοτάκη», αναφέρει καταληκτικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx