ΠΑΣΟΚ: Να αφήσει τις προβοκατόρικες δηλώσεις ο Κυρανάκης

ΠΑΣΟΚ: Να αφήσει τις προβοκατόρικες δηλώσεις ο Κυρανάκης

«Να μην ασχολείται προβοκατόρικα με τις εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ», απάντησε το γραφείο Τύπου του κόμματος στον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Ο κ.. Κυρανάκης είχε ρωτηθεί από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ αν η ΝΔ έχει κάποια προτίμηση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και απάντησε «Προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης».

«Καλό θα είναι να  ασχολείται με τα ζητήματα του υπουργείου του και ας αφήσει κατά μέρος τις προβοκατόρικες δηλώσεις. Ο ίδιος και το κόμμα του πρέπει να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη είτε αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης αναφέρει ότι «ειδικά για τον κ. Ανδρουλάκη, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη δείξει το ήθος και την… “προτίμησή” της, με την παρακρατική παρακολούθηση του στις περασμένες εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ. Η εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι υπόθεση των φίλων και των μελών του και όχι των προβοκατόρων της κυβέρνησης», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι