ΠΑΣΟΚ: “Πούλησαν” τα emails εκλογέων και χαρακτηρίζουν “σκηνοθετημένη” τη διάρρηξη

Κεραμέως: Η αντιπολίτευση χάνει την αξιοπιστία της

H γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη ΚΤΕ Εσωτερικών, Ευαγγελία Λιακούλη, με αφορμή τις αποκαλύψεις περί σκηνοθετημένης διάρρηξης του γραφείου του διευθυντή Εκλογών, αναφέρει ότι «το σκάνδαλο της διαρροής των προσωπικών στοιχείων των αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών έχει πια λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις» και επέκρινε την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, λέγοντας πως παραμένει κρυπτόμενη.

Σε ανακοίνωση με τίτλο «”Πούλησαν” τα emails εκλογέων, χαρακτηρίζουν “σκηνοθετημένη” τη διάρρηξη στο τμήμα εκλογών και… παραμένουν όλοι στις θέσεις τους!» η γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σημειώνει: «Η αποκάλυψη ότι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή Εκλογών του ΥΠΕΣ ήταν σκηνοθετημένη και έρχεται “εκ των έσω”, επιβεβαιώνει πλήρως ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι ένα “ξέφραγο αμπέλι” και τα στοιχεία των Ελλήνων πολιτών, βορά στις πολιτικές επιδιώξεις της κυβέρνησης.

»Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαρροή των στοιχείων των αποδήμων επί υπουργίας της κ. Κεραμέως, με το υπουργείο Εσωτερικών να προσπαθεί μέσω του πορίσματός του, να ρίξει τις ευθύνες στους υπαλλήλους του υπουργείου. Η υπουργός Εσωτερικών πρέπει να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό:

– Πότε τελικά διέρρευσαν τα στοιχεία των ομογενών μας;

– Ποιος κρύβεται πίσω από τη «σκηνοθετημένη διάρρηξη» και πώς συνδέονται οι καταγγελίες περί διάρρηξης με το σκάνδαλο του «email gate»;

– Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά στο υπουργείο Εσωτερικών, που έχει καθοριστική σημασία και την απόλυτη ευθύνη για την διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας;»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι