ΠΑΣΟΚ: “Προσωπική ήττα Μητσοτάκη” τα αποτελέσματα του β’ γύρου

ΠΑΣΟΚ: "Προσωπική ήττα Μητσοτάκη" τα αποτελέσματα του β' γύρου

Το ΠΑΣΟΚ αποτιμά τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και κάνει λόγο για προσωπική ήττα του Μητσοτάκη και του συστήματος Μαξίμου, ενώ καλεί τους δημοκρατικούς-προοδευτικούς πολίτες σε συμπόρευση για πολιτική αλλαγή. 

Πηγές του ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ότι «σήμερα είναι μια ημέρα προσωπικής ήττας του κ.Μητσοτάκη και του συστήματος εξουσίας του Μαξίμου», ενώ προσθέτουν  πως «οποιαδήποτε άλλη σεναριολογία νοθεύει τη μεγάλη νίκη, που επιτεύχθηκε χθες το βράδυ».

Η ίδιες πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν πως «εμείς είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε νικηφόρα τη Νέα Δημοκρατία και όχι να της πετάμε σωσίβιο σε κάθε δύσκολη στιγμή».

Μάλιστα, τονίζουν πως εξαρχής «είχαμε προτεραιότητα τις προγραμματικές συνεργασίες από τα κάτω και την αυτοδιοίκηση δίπλα στον πολίτη. Νέα πρόσωπα με επάρκεια και καθαρό προοδευτικό λόγο, είναι αυτά που απέδειξαν ότι μπορούν να γυρίσουν σελίδα για την πατρίδα μας» και προσθέτουν: «Αυτή η στρατηγική μας ήταν νικηφόρα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχιστεί».

Τέλος οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως «θα εκφράσουμε τις αγωνίες του προοδευτικού κόσμου, γι’ αυτό καλούμε κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη να αγωνιστούμε μαζί για να πετύχουμε την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Η χθεσινή νίκη απέδειξε ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι