ΠΑΣΟΚ: Τι είπε στον Ανδρουλάκη ο Ράμμος για την ΕΥΠ

ΠΑΣΟΚ: Τι είπε στον Ανδρουλάκη ο Ράμμος για την ΕΥΠ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στη Χαριλάου Τρικούπη, είπε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι επιστολή από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) Χρήστο Ράμμο, με την οποία τον ενημερώνει για τα της παρακολούθησης του τηλεφώνου του.

Όπως είπε ο κ. Γλαβίνας ο κ. Ράμμος ενημέρωσε και επισήμως τον κ. Ανδρουλάκη ότι παρά την σχετική απόφαση του ΣτΕ, η ΕΥΠ αρνείται να του δώσει στοιχεία ώστε και αυτός με τη σειρά του να τον ενημερώσει σχετικά τον άμεσα ενδιαφερόμενο με τους λόγους παρακολούθησής του.

«Τί έχει να πει ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την άρνησή της να εφαρμόσει την απόφαση ενός Ανωτάτου Δικαστηρίου;» ρωτά ο κ. Γλαβίνας. Ο ίδιος είπε ότι ο κ. Ανδρουλάκης θα ακολουθήσει τη νομική οδό για όσους είναι υπόλογοι.

Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις για συγκεκριμένες ενέργειες από τον κ. Ανδρουλάκη κι αν αυτές θα αφορούν και τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γλαβίνας δεν επεκτάθηκε και περιορίστηκε να πει ότι όλες οι νομικές πτυχές θα μελετηθούν από το νομικό επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Υπόλογοι είναι όσοι εμπλέκονται στη μη εφαρμογή της απόφασης. Περιμένουμε τις περαιτέρω ενέργειες της ΑΔΑΕ και ο πρόεδρος θα κινηθεί ανάλογα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι