Πατέρας 23χρονου: “Ψυχολογική βία στο στρατό οδήγησε το γιο μου στην αυτοκτονία”

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Υπόθεση bullying στο στρατό και συγκεκριμένα στην Πάτρα, καταγγέλλει ο πατέρας του 23χρονου νεαρού που έπεσε και σκοτώθηκε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος της Κεφαλλονιάς.

«Δεν ήταν ατύχημα, το παιδί μου αυτοκτόνησε. Βρισκόταν στην Κεφαλλονιά κάνοντας χρήση 7ήμερης άδειας, αλλά την τρίτη ημέρα πήρε το αυτοκίνητό του, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα. Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα και εγώ. Τον προέτρεπα να υπηρετήσει γιατί αυτό θεωρούσα ότι ήταν το σωστό. Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκε απίστευτη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Όλοι αυτοί θα πληρώσουν, γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν το αξίζει αυτό το πράγμα», είπε ο πατέρας στην κηδεία του αγοριού του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι