Πατέρας τριών παιδιών ο άτυχος αρχιπυροσβέστης

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Τρία παιδιά είχε ο 46χρονος πυροσβέστης που πνίγηκε ενώ πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές και δασκάλους από δημοτικό σχολείο του οποίου η αυλή είχε πλημμυρίσει σε χωριό έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η καταγωγή του ήταν από το Πραγγί Διδυμοτείχου και έμενε στην Αλεξανδρούπολη.

Καθώς πήγαινε να συνδράμει τους μαθητές, το πυροσβεστικό όχημα που οδηγούσε έπεσε σε αυλάκι, το οποίο ο άτυχος άνδρας, επειδή ειχε πλημμυρίσει η περιοχή, δεν είδε εγκαίρως. Εν συνεχεία,στην προσπάθειά του να βγει από το όχημα, τον παρέσυρε χείμαρρος. Η σορός του  εντοπίστηκε στο γειτονικό αεροδρόμιο.

«Σήμερα, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, το Π.Σ. 3538 της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης εκτελούσε περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης για παροχή βοηθείας. O Αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, ετών 46, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακα. Αφού εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του», αναφέρει η υπηρεσία του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version