Πάτρα: Νεκρό και το δεύτερο παιδάκι άτυχου ποδοσφαιριστή

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς ενός βρέφους επτά μηνών το οποίο έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σήμερα το πρωί. Οι τραγικοί γονείς είχαν χάσει πριν από ακριβώς δύο χρόνια από σπάνιο νόσημα και την κόρη τους, σε ηλικία 3,5 ετών εκείνη.

Το άλλο κοριτσάκι που απέκτησαν, γεννήθηκε πριν από 7 μήνες και έδειχνε υγιέστατο. Το βρέφος αυτό παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε προσπάθεια ανάνηψης τόσο μέσα στο ασθενοφόρο όσο και στο νοσοκομείο Παίδων, χωρίς ωστόσο το βρέφος να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, ενώ σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα το μωρό δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Ο πατέρας είναι τερματοφύλακας σε ομάδα της περιοχής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι