Πάτρα: Πυρπόλησαν με μολότοφ το αυτοκίνητο βουλευτή της ΝΔ

Απεβίωσε ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Άγγελος Μπρατάκος

Άγνωστοι πυρπόλησαν το όχημα του βουλευτή Αχαΐας του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονα Φωτήλα, το βράδυ της Πέμπτης. Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Φωτήλας διαμηνύει πως «γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι πυρπόλησαν το υπηρεσιακό μου αυτοκίνητο που βρισκόταν κοντά στην οικία μου, στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα».

Μάλιστα, τονίζει πως οι δράστες «πλανώνται πλάνη οικτράν αν νομίζουν ότι θα με τρομοκρατήσουν. Αναρωτιέμαι μάλιστα πως πιστεύουν ότι με τέτοιες ενέργειες εκφοβισμού θα πείσουν για το δίκαιο των αιτημάτων τους. Το αντίθετο επιτυγχάνουν, αφού προβοκάρουν τα όποια αιτήματα έχουν και διεκδικούν μαζί με φοιτητές που ειρηνικά διαδήλωσαν σήμερα στην Πάτρα».

«Σε ό,τι με αφορά, είμαι αποφασισμένος να μην κάνω ούτε ένα βήμα πίσω. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη της οποίας έχω την τιμή να είμαι δημοκρατικά εκλεγμένος βουλευτής στην Αχαΐα, έχει αποφασίσει να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου των μασκοφόρων – μπαχαλάκηδων, που δεν έχουν καμία θέση σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία και ένα κράτος δικαίου. Ο αγώνας είναι διαρκής. Η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται ούτε τρομοκρατείται!» καταλήγει ο γαλάζιος βουλευτής.

Παράλληλα, την καταδίκη του εξέφρασε και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, λέγοντας πως πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια που στόχο έχει τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. «Ο εμπρησμός με βόμβες μολότοφ του αυτοκινήτου του βουλευτή της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα είναι μια εγκληματική ενέργεια που στόχο έχει τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Την καταδικάζουμε απερίφραστα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx