Πέντε κρούσματα σε μονάδα αποκατάστασης ευπαθών

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Ανησυχία έχει προκαλέσει  ο εντοπισμός πέντε κρουσμάτων κορoνοϊού σε θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων και κέντρο αποκατάστασης στη Βούλα.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ (ομοσπονδία εργαζομένων σε νοσοκομεία), δύο εργαζόμενοι εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και έγιναν εν συνεχεία μερικά rapid test, οπότε θετικοί εντοπίστηκαν άλλη μία εργαζόμενη και δύο φιλοξενούμενοι -μία ηλικιωμένη γυναίκα και ένας άνδρας με αναπηρία.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει τον ΕΟΔΥ επειδή δεν έχει μεταβεί ακόμα στην εν λόγω μονάδα για να υποβάλει σε τεστ όλους τους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους, καθώς και για να κάνει την απαραίτητη ιχνηλάτηση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι