Πέντε οι νεκροί από το σεισμό στην Κροατία

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Πέντε είναι ο συνολικός αριθμός των θυμάτων, μέχρι στιγμής, από την ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε την κεντρική Κροατία στις 12:20 σήμερα το μεσημέρι, οπως μεταδίδει το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων HINA.

Τέσσερα άτομα έχασαν την ζωή τους στην πόλη Γκλίνα, δήλωσε στην εφημερίδα Βέτσερνι Λιστ ο δήμαρχος της πόλης Στιέπαν Κοστάνιεβιτς, ενώ την πόλη Πέτρινια όπου ήταν και το επίκεντρο του σεισμού έχασε τη ζωή της μια δωδεκάχρονη. Στο νοσοκομείο της πόλης Σίσακ μεταφέρθηκαν από την Πέτρινια 20 τραυματίες, οι δύο με σοβαρά τραύματα.

Η Σίσακ είναι παρόχθια ποτάμια πόλη και λιμένας της Κροατίας. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Σάβου, 57 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ζάγκρεμπ. Αποτελεί πρωτεύουσα ομώνυμης επαρχίας, σιδηροδρομικό κόμβο και μεγάλο βιομηχανικό κέντρο με μεγάλες εγκαταστάσεις διύλισης πετρελαίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι