Πέντε συλλήψεις για κέντρο απεξάρτησης που δεν είχε άδεια λειτουργίας

Πέντε συλλήψεις για κέντρο απεξάρτησης που δεν είχε άδεια λειτουργίας

Αστυνομική επιχείρηση εντόπισε χάπια που δεν συνοδεύονταν από ιατρικές συνταγές σε μια κατοικία  η οποία χρησιμοποιείτο ως κέντρο απεξάρτησης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, χωρίς όμως να έχει εκδοθεί η ανάλογη άδεια λειτουργίας.

Συνελήφθησαν εν συνεχεία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, πέντε Έλληνες και Ελληνίδες, ηλικίας 46, 45, 42, 41 και 36 ετών, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Στον χώρο διέμεναν 14 χρήστες που προσπαθούσαν να αποτοξινωθούν. Επίσης διέμεναν και τρία άτομα που δήλωσαν ότι ήταν υπάλληλοι της επιχείρησης. Βρέθηκαν επί τόπου και σε σπίτια εμπλεκομένων 4.343 φαρμακευτικά δισκία χωρίς τις απαιτούμενες ιατρικές συνταγές, το χρηματικό ποσό των 13.300 ευρώ και 11 μπλοκ αποδείξεων μαζί με χειρόγραφες σημειώσεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σε παρόμοια εγκατάσταση στο Βόλο προ ετών, οι γονείς των τοξικοεξαρτημένων ατόμων έδιναν 400 έως 1.000 ευρώ το μήνα για τις προσπάθειες απεξάρτησης των παιδιών τους. Στο Βόλο το κέντρο απεξάρτησης λειτουργούσε επίσης χωρίς άδεια και το διηύθυναν δύο πρώην εξαρτημένα άτομα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version