Πέντε στρατιωτικοί των ΗΠΑ νεκροί σε πτώση αεροσκάφους στη Μεσόγειο

Πέντε στρατιωτικοί των ΗΠΑ νεκροί σε πτώση αεροσκάφους στη Μεσόγειο

Σκοτώθηκαν και οι πέντε στρατιωτικοί που επέβαιναν σε αμερικανικό αεροσκάφος που συνετρίβη στην ανατολική Μεσόγειο

Πέντε Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν προ διημέρου όταν στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε αδιευκρίνιστη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου “κατά τη διάρκεια μιας άσκησης”, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Διοίκηση του αμερικανικού στρατού (EUCOM).

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν οι πέντε στρατιώτες συνετρίβη αργά το βράδυ της Παρασκευής ενώ εκτελούσε άσκηση ανεφοδιασμού, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες, ή έστω ο τύπος του αεροσκάφους. Πάντως οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει μια ομάδα κρούσης με αεροπλανοφόρο στην περιοχή, εξαιτίας του πολέμου στη Γάζα.

Η ανακοίνωση της EUCOM αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής εναέριου ανεφοδιασμού στο πλαίσιο στρατιωτικής εκπαίδευσης, σε ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε πέντε μέλη της υπηρεσίας συνέβη ατύχημα και συνετρίβη στη Μεσόγειο Θάλασσα. Και τα πέντε μέλη της υπηρεσίας που επέβαιναν στο αεροσκάφος σκοτώθηκαν».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι