Πέντε τραυματίες από τροχαίο με ασθενοφόρο στο κέντρο της Αθήνας
17/04/2025
Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή ιδιωτικού ασθενοφόρου σημειώθηκε στην Αθήνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ατόμων, μεταξύ των οποίων και πεζοί.
Πέντε άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ασθενοφόρο, στη διασταύρωση των οδών Βασιλέως Γεωργίου Β’ και Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας.
Μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται δύο πεζοί, καθώς και ο οδηγός, ο συνοδηγός του ασθενοφόρου, αλλά και ο ασθενής που μετέφερε το όχημα.
Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν πέντε ασθενοφόρα και δύο δίκυκλα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου υποβάλλονται σε ιατρικό έλεγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., το ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με ΙΧ και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, η οποία κατέρρευσε και τραυμάτισε τους δύο πεζούς.
Η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος της οδού Ερατοσθένους και στο ρεύμα προς Χίλτον, διακόπηκε προσωρινά λόγω του συμβάντος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ