Πέρασε στην αντεπίθεση ο Πολάκης

Πέρασε στην αντεπίθεση ο Πολάκης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παύλος Πολάκης μετά τα αρνητικά σχόλια για όσα είπε σε σύμβουλο του Αδωνι Γεωργιάδη, όταν θεώρησε ότι τον κοιτάζει επιτιμητικά και προσβλητικά. Οι φράσεις του είχαν ως συνέπεια την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την περικοπή του μισθού του ως βουλευτή, στο μισό.

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook αντιδρά έντονα στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξαπολύει επίθεση εναντίον της Αθηνάς Λινού, η οποία φαίνεται δακρυσμένη να ζητάει συγγνώμη για λογαριασμό του. Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής: «Λοιπόν, πρώτον: Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν! Ούτε πρώην ούτε νυν! Δώσαμε ψυχή, κόπο και έργο και το ’15-’19 και από το ’19 μέχρι σήμερα και δεν τα εκχωρώ! Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Κανείς άλλος!

Δεύτερο: Όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη “συγγνώμη” εκ μέρους μου από τη Λινού που έδωσε την πάσα και εκτός και εντός. Κανένας δεν μπορεί να ζητάει συγγνώμη για μένα! Να κλαίει για αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης και ο Αδωνης στην δημοσία υγεία και ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «μπουλινγκ» σε μια μετακλητή του Αδωνη που κορόιδευε όση ώρα μιλούσα με ειρωνικά χαμόγελα, υποτιμητικές γκριμάτσες και χειρονομίες απαξίας!!

Τρίτο: Αύριο στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας θα έχω μια καινούργια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ!!!
Παυλος Πολακης
βουλευτης Χανιων
μελος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΟΜ Σφακιων.»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι