VIDEO

Καταγγελία ότι πρώην υπουργός χειροδίκησε κατά υπαλλήλου επειδή έχασε το αεροπλάνο!

Καταγγελία ότι πρώην υπουργός χειροδίκησε κατά υπαλλήλου επειδή έχασε το αεροπλάνο!

Σε μια καταγγελία προέβη η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και στο Εμπόριο (ΟΣΕΥΠΕ). Καταγγέλλεται πως πρώην υπουργός απειλούσε με μετατάξεις στο αεροδρόμιο και ότι χτύπησε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας με το κινητό του, επειδή έκλεισε η πύλη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και ο ίδιος έχασε το αεροπλάνο για την Κρήτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο πρώην υπουργός, όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο μπέρδεψε την πύλη ή πάντως καθυστέρησε να εμφανιστεί, οπότε δεν ταξίδεψε και εκνευρίστηκε πολύ. Η Ομοσπονδία αναφέρει ότι η κατάσταση ξέφυγε, «με τον πρώην υπουργό να χτυπά με την άκρη του κινητού του στο κεφάλι μέλος του προσωπικού το οποίο έπεσε λιπόθυμο στο γκισέ ελέγχου των εισιτηρίων, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να προσφεύγουν στη συνδρομή της αστυνομίας».

Στη συνέχεια, η Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός διαπληκτίστηκε και με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο του συμβάντος και ότι φώναζε “μη με ακουμπάτε έχω ασυλία” και ότι απειλούσε με μεταθέσεις.

«Η ΟΣΕΥΠΕ ζητά να πληροφορηθεί εάν επιβεβαιώνεται επισήμως το περιστατικό που καταγγέλλεται, ενώ ακόμα ζητά και την άμεση παρέμβαση των πολιτικών ηγεσιών των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταφορών, καθώς επίσης της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να διατάξουν άμεση διερεύνηση του περιστατικού.

»Ζητάει τη διερεύνηση του περιστατικού καθώς και να ελεγχθεί το οπτικοακουστικό υλικό της τελευταίας εβδομάδας των πυλών εξόδου για πτήσεις από την Αθήνα προς την Κρήτη. Ταυτόχρονα, ζητάει από τον εμπλεκόμενο πρώην υπουργό, αν αναγνωρίζει τον εαυτό του, να αναλάβει την ευθύνη και να βρει το πολιτικό θάρρος ώστε να επιβεβαιώσει ο ίδιος το περιστατικό. Επίσης, καλεί την αεροπορική εταιρεία να ενεργήσει προς όφελος του εργαζομένου και όχι προς όφελος του πολιτικού προσώπου». Η ΟΣΕΥΠΕ αναφέρει πως αν χρειαστεί θα επανέλθει στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία και ζητάει «από όλους τους εμπλεκόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων», αναφέροντας πως υπάρχει και σχετικό βίντεο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται για τον Λευτέρη Αυγενάκη. Tο βίντεο, που κυκλοφορεί πλέον ευρέως στα social media,  μετέδωσε αρχικά το voicenews.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι