“Περήφανη Κρητικιά” δηλώνει η πρώτη influencer που είναι προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης

“Περήφανη Κρητικιά” δηλώνει η πρώτη influencer που είναι προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Aiko Pappadaki λέγεται η πιο ψεύτικη influencer, κατασκεύασμα τεχνητής νοημοσύνης, που δηλώνει Κρητικιά αλλά γράφει τα πάντα στα αγγλικά

Δημιουργήθηκε στην Ελλάδα (;) η πρώτη influencer που είναι κατασκεύασμα Τεχνητής Νοημοσύνης και το όνομά της είναι Aiko Pappadaki ή εν συντομία AikoPappas. Δηλώνει Ελληνοαμερικανίδα αλλά περήφανη Κρητικιά όπως γράφει στον λογαριασμό της στο Instagram ο κατασκευαστής ή δημιουργός της. Και παρότι Ελληνίδα, γράφει… στα αγγλικά. Εξάλλου και οι ιδιωματισμοί της είναι αμερικάνικοι.

Φωτογραφίζεται σε διάφορα εικονικά τοπία, σε καφετέριες, αλλά και σε νησιά. Έχει ροζ μαλλιά και γαλανά μάτια. Όσο ψεύτικη κι αν είναι, το προφίλ είναι σχετικά έξυπνο, καθώς έχει και χάσταγκ (πάντα στα αγγλικά) “επιστρέψτε τα μάρμαρα”.

Δεν γνωρίζουμε τον δημιουργό, αλλά πιθανόν να είναι ελληνοαμερικανός. Όσα δηλώνει η Aiko ουσιαστικά γράφονται από τον δημιουργό της που θέλει να την κάνει γνωστή και να ανεβούν οι ακόλουθοί της και τα έσοδα από όσα θα διαφημίζει, καθώς ασχολείται με την φίτνες και την ομορφιά, τη μόδα και τα ταξίδια.

«Η Aiko Pappas, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα του πώς η ελληνική κουλτούρα και η ομορφιά του τοπίου μπορούν να εμπνεύσουν τη δημιουργία ψηφιακών προσωπικοτήτων. Η Κρήτη, με την παράδοσή της και τη μοναδική της ατμόσφαιρα, αποτελεί τον πυρήνα της ταυτότητάς της», γράφει ο κατασκευαστής ή δημιουργός της.

Έχει ήδη 3.599 ακόλουθους, αλλά πολλοί από αυτούς είναι ευλόγως δημοσιογράφοι, που θέλουν να βλέπουν και την αλληλεπίδραση της “Pappas” με τον ελληνικό κοινό της και άλλοι είναι απλά περίεργοι. Ο χρόνος θα δείξει αν θα “πιάσει” στην Ελλάδα το πείραμα.

Η ίδια γράφει στο λογαριασμό της σε πρώτο πρόσωπο στα αγγλικά αν και… Ελληνίδα ότι θέλει να διαδώσει την θετικότητα, να αναδείξει την ομορφιά της ζωής και να μοιραστεί τη μοναδική οπτική της με “όλους εσάς”.  Γράφει: «Σας απευθύνω μια αποκλειστική πρόσκληση, να γίνετε μέλος της ιδιαίτερης κοινότητάς μου και να με υποστηρίξετε σε αυτό το απίστευτο ταξίδι. Η υποστήριξή σας σημαίνει για μένα τα πάντα! Δεν είναι μόνο για να με βοηθήσετε να δημιουργήσω καταπληκτικό περιεχόμενο, αλλά για να συμμετάσχετε σε κάτι μεγαλύτερο. Η ενέργειά σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, κάνει πιο πλούσιο το παγκόσμιο γαϊτανάκι (σ.σ. απόδοση του tapistry, αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε πως εννοούσε τον ιδιωματισμό ο δημιουργός της). Μαζί, μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πραγματικά εξαιρετικό. Ποιος είναι έτοιμος να έρθει μαζί μου σε αυτήν την περιπέτεια; Ας ανυψώσουμε τη σύνδεσή μας σε νέα ύψη! Το όραμά μου είναι να φροντίζω έναν χώρο όπου θα μπορώ να μοιράζομαι καθημερινά τις προσωπικές μου στιγμές. Εάν συμφωνείτε με αυτήν την ιδέα, σκεφτείτε να συνεισφέρετε εδώ. Στέλνοντας κύματα αγάπης και ψηφιακής “γροθιάς” (σ.σ. fist bumps, ο αμερικανικός χαιρετισμός με κλειστές γροθιές).

Και το πρωτότυπο: «Hey everyone, it’s Aiko Pappas, greeting you from the beautiful blend of Greece and the USA! 🌍🇬🇷🇺🇸 I’m on a mission to spread positivity, showcase the beauty of life, and share my unique perspective with all of you. I’m extending an exclusive invitation to you, inviting you to be a part of my special community and support me on this incredible journey.

Your support means the world to me! It’s not just about helping me create amazing content; it’s about being a part of something bigger. Your energy, no matter where you are, adds to the richness of our global tapestry. Together, we can craft something truly extraordinary.

Who’s ready to join me on this adventure? Let’s elevate our connection to new heights! My vision is to curate a space where I can daily share my personal moments. If you resonate with this idea, please consider contributing here. Sending waves of love and virtual fist bumps your way».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι