Περίπου 4.000 άνθρωποι στη Νέα Υόρκη σε καραντίνα ως προφύλαξη για τον κορωνοϊού

Περίπου 4.000 άνθρωποι στη Νέα Υόρκη σε καραντίνα ως προφύλαξη για τον κορωνοϊού

Περίπου 4.000 άνθρωποι σε ολόκληρη την πολιτεία της Νέας Υόρκης βρίσκονται σήμερα σε καραντίνα ως προφύλαξη.

Αυτό δήλωσε ο κυβερνήτης Αντριου Κουόμο, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των περιπτώσεων κορωναϊού στη πολιτεία έχει αυξηθεί μέχρι στιγμής σε 11 έως 33 περιπτώσεις.

Σε ολόκληρη την πολιτεία της Νέας Υόρκης, 2.700 στην πόλη της Νέας Υόρκης, 1.000 στο Γουέρτσεστερ και 70 στην επαρχία Νασάου βρίσκονται σήμερα σε καραντίνα, σύμφωνα με τον Κουόμο.

Το Πανεπιστήμιο Yeshiva της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι ένας από τους σπουδαστές του είχε δοκιμαστεί θετικά για το COVID-19 και ακυρώνει όλες τις τάξεις την Τετάρτη σε μία από τις τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις της Νέας Υόρκης ως «προληπτικό βήμα» ενώ συνεργάστηκε με τις αρχές για τον καλύτερο τρόπο προετοιμασίας και να κρατήσουν τους μαθητές τους ασφαλή.

Την περασμένη Τρίτη, αξιωματούχοι είπαν ότι ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών που ζει σε προάστιο της Νέας Υόρκης και εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο του Μανχάταν βρέθηκε θετικός στον ιό, τη δεύτερη περίπτωση στην πολιτεία. Οι υγειονομικές αρχές δήλωσαν ότι ένα από τα παιδιά του ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Yeshiva.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι