Περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας στην Πιερία: «Θα με σκοτώσει και θα κάνει κακό και σε άλλες κοπέλες», λέει το θύμα

Περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας στην Πιερία: «Θα με σκοτώσει και θα κάνει κακό και σε άλλες κοπέλες», λέει το θύμα

Εξακολουθεί να δέχεται απειλές η 20χρονη από την Πιερία, η οποία έχει πέσει θύμα εκδικητικής πορνογραφίας, όπως δήλωσε η ίδια σήμερα στο MEGA.

 

«Θέλω να βρω την ησυχία μου, θέλω να τιμωρηθεί, δεν αντέχω άλλο. Μου Έχει καταστρέψει όλη την εφηβεία και εξαιτίας του δεν βρίσκω δουλειά. Είναι επικίνδυνος. Αυτή τη φορά θα με σκοτώσει. Θέλω να με βοηθήσει κάποιος, δεν αντέχω άλλο. Θα κάνει κακό και σε άλλες κοπέλες, και δεν πρέπει, δεν είναι σωστό», δήλωσε χαρακτηριστικά η 20χρονη, η οποία από τα 14 της βλέπει φωτογραφίες της να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω δεκάδων ψεύτικων προφίλ που έχει φτιάξει ο δράστης.

«Μου έστειλε απειλητικά μηνύματα και μου είπε πως ξεφτιλίστηκα. Κάθε φορά που δημιουργεί ένα προφίλ, βάζει τον αριθμό τηλεφώνου μου και γράφει αισχρά σχόλια. Με αποτέλεσμα να παίρνουν τηλέφωνο άντρες και να θέλουν να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Δεν απαντάω στα τηλέφωνα. Πάντα λέει πως δεν φοβάται κανέναν και μου έχει υποσχεθεί πως δεν θα το σταματήσει ποτέ. Υπάρχει ένα προφίλ στο Facebook όπου έχει το όνομά μου και έχει βάλει φωτογραφίες μου», αναφέρει η 20χρονη.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι