Persona non grata στη Ρωσία ο Ιάπωνας ΥΠΕΞ και άλλοι οκτώ

Την εξόντωση του Ζελένσκι ζητά ο Μεντβέντεφ – "Δεν χτυπήσαμε" λέει το Κίεβο

Η Ρωσία απαγόρευσε επ΄αόριστον την είσοδο στη χώρα σε εννέα Ιάπωνες, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, «στο πλαίσιο της απάντησης στις συνεχιζόμενες ενέργειες κυρώσεων του Τόκιο κατά της χώρας μας ελήφθη απόφαση για την επ’ αόριστον απαγόρευση εισόδου εννέα Ιαπώνων πολιτών στη Ρωσική Ομοσπονδία». Μεταξύ αυτών είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Ιαπωνίας Takeshi Iwaya, ο σημερινός πρέσβυς της στην Ουκρανία αλλά και ο πρώην πρέσβυς της στην ίδια χώρα, δύο στελέχη της Ιαπωνικής Υπηρεσίας Διεθνούς Συνεργασίας (JICA) και οι πρόεδροι τεσσάρων εταιρειών, της  Hiroshi, της ISUZU Motors, της Prodrone Co. και της Cyberdyne.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx