Πέθανε από κορονοϊό ο παραγωγός του Let it be – Ήταν στη φυλακή για φόνο

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Ο μουσικός παραγωγός Φιλ Σπέκτορ, που παρήγαγε μεταξύ άλλων το Let it Be και άλλες επιτυχίες των Beatles όπως και της Tina Turner, ενώ επηρέασε παράλληλα και τους Beach Boys και επέδρασε στην πορεία της ποπ, κατέληξε από κορονοϊό σε ηλικία 81 ετών.

Προσεβλήθη ένα μήνα πριν στη φυλακή και νοσηλεύθηκε σε ΜΕΘ, όπου και πέθανε. Εξέτιε κάθειρξη 19 ετών επειδή το 2003 πυροβόλησε και σκότωσε την 30χρονη ηθοποιό Lana Clarkson. Είχαν διασκεδάσει μαζί σε μπαρ και μεθυσμένος (ή υπό την επήρεια ναρκωτικών) την πίεσε να πάνε στο σπίτι του και εκείνη ενέδωσε, παρότι η νέα γυναίκα αρχικά δεν ήθελε. Ο σοφέρ του Σπέκτορ άκουσε μια ώρα μετά έναν πυροβολισμό και είδε τον εργοδότη του να βγαίνει από την πίσω πόρτα της έπαυλης ψελλίζοντας “νομίζω την σκότωσα”.

Ο Σπέκτορ είπε ότι ο θάνατος της  Κλάρκσον ήταν μεταξύ “ατυχήματος και αυτοκτονίας” χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες και ο δικηγόρος του προσπαθήσει να απαλλάξει τον εκκεντρικό μουσικό παραγωγό, υποστηρίζοντας ότι η Κλάρκσον αυτοπυροβολήθηκε. Κάποιες γυναίκες μάρτυρες πάντως κατέθεσαν ότι στο παρελθόν ο Σπέκτορ τις είχε απειλήσει με όπλο. Το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο Σπέκτορ δεν είχε την πρόθεσή να διαπράξει εκ προμελέτης φόνο, αλλά ότι πάντως σκότωσε την Κλάρκσον.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι