Πέθανε η Δέσποινα Παπαδοπούλου

Πέθανε η Δέσποινα Παπαδοπούλου

Απεβίωσε σε ηλικία 98 ετών η χήρα του Γεωργίου Παπαδόπουλου

Σε ηλικία 93 ετών πέθανε η σύζυγος του δικτάτορα  Γεωργίου Παπαδόπουλου, Δέσποινα. Νοσηλευόταν από τις αρχές Νοεμβρίου σε Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”. Σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε σήμερα στις 09:30 το πρωί, όμως ο θάνατος έγινε γνωστός αργά το βράδυ. Πιθανόν να ευσταθεί η πληροφορία ότι έπαθε σηψαιμία από πολύ σοβαρή φλεγμονή και λοίμωξη στο παχύ έντερο.

Ήταν η δεύτερη σύζυγος του δικτάτορα και ονομαζόταν Σερέτη -το επώνυμο του αστυνομικού πρώτου συζύγου της. Ο γάμος της με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο έγινε στις 17 Οκτωβρίου του 1969, αφού νωρίτερα ο δικτάτορας είχε καταφέρει να πάρει διαζύγιο – εξπρές από την πρώτη του σύζυγο, Νίκη Βασιλειάδη. Δέσποινα και Γεώργιος Παπαδόπουλος είχαν ήδη αποκτήσει μια κόρη. Η Δέσποινα Παπαδοπούλου ήταν απόφοιτος της Σχολής Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και γνώρισε το 1959 τον Γ. Παπαδόπουλο στην Γεωγραφική Υπηρεσία του Πεδίου του Άρεως όπου εργαζόταν.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι