Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου

Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου

Πέθανε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από αιφνίδιο πρόβλημα υγείας, η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου. Η είδηση του θανάτου της, σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η Ζέζα Ζήκου ήταν η πρώτη δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ που είχε ασχοληθεί με θέματα διεθνούς οικονομίας και διεθνών αγορών. Επί πολλά χρόνια η στήλη της στην εφημερίδα “Καθημερινή” ήταν κέντρο αναφοράς για την επιχειρηματική και οικονομική κοινότητα.

Η Ζέζα Ζήκου είχε εντρυφήσει σε βάθος στον συγκεκριμένο τομέα, επικοινωνούσε τακτικά με στελέχη μεγάλων ξένων τραπεζών και μετέφερε εικόνα και στοιχεία από τις διεθνείς αγορές. Είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην Εξπρές όπου ασχολήθηκε και με το ναυτιλιακό ρεπορτάζ και εν συνεχεία σχεδόν για μια εικοσαετία εργάστηκε στην “Καθημερινή” όπου είχε μόνιμη στήλη στο οικονομικό ένθετο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στα “Παραπολιτικά” και στην “Εστία”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι