Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη

Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη

Έχασε την μάχη η ηθοποιός.

Η Ρένα Βενιέρη, σύζυγος του αθλητικογράφου και πρώην βουλευτή Μανώλη Μαυρομμάτη,  έδωσε μεγάλη μάχη αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η Ρένα Βενιέρη, είχε βγει τις προηγούμενες ημέρες από την εντατική και έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα, ωστόσο το πρωί του Σαββάτου, οι ελπίδες της οικογένειας έσβησαν όταν κόπηκε το νήμα της ζωής της, μετά από ανακοπή.

Νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής. Την ίδια ώρα ο Μανώλης Μαυρομμάτης αναρρώνει στο Γενικό Κρατικό, μετά από χειρουργείο που έχει κάνει στην κοιλιακή χώρα. Από μέρα σε μέρα, αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους μπήκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι