Πέθανε στη φυλακή ο 36χρονος που κατηγορείτο ότι βίαζε την θετή του κόρη

Ο λύκος κι αν εγέρασε.... 80χρονος τζογαδόρος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη στην Ισπανία

Πέθανε από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού την ώρα που αθλούνταν ο 36χρονος χρήστης ναρκωτικών που πρόσφατα προφυλακίσθηκε. Κατηγορείτο για ασέλγεια στην ανήλικη θετή κόρη του και εν συνεχεία για το βιασμό της ιδίας, όταν αυτή ενηλικιώθηκε.

Ο 36χρονος σύμφωνα με πληροφορίες λιποθύμησε στο προαύλιο ξαφνικά. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο αλλά σύμφωνα με τους φρουρούς, ο κρατούμενος απεβίωσε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δείξει τα αίτια θανάτου.

Επρόκειτο για κρατούμενο αλβανικής καταγωγής. Είχε παντρευτεί μία Ελληνίδα που είχε δύο παιδιά και ζούσε με εκείνην και αυτά εδώ και 15 χρόνια, δηλαδή από τότε που ήταν ο ίδιος περίπου 21 ετών.

Το κορίτσι, που είναι πλέον 25 ετών, εκμυστηρεύθηκε στον φίλο της ότι ο πατριός της άρχισε να ασελγεί εις βάρος της από την ηλικία των 14 ετών, δηλαδή πριν από 11 χρόνια,  και ότι στα 18 της άρχισε να τη βιάζει μέσα στο σπίτι τους. Ο νεαρός τα κατήγγειλε αυτά στην αστυνομία και τότε κλήθηκε και η 25χρονη για κατάθεση, που επιβεβαίωσε όσα είπε ο φίλος της. Η ίδια επέμεινε ότι η μητέρα της (που συνελήφθη) δεν ήξερε τίποτα. Όπως είπε η 25χρονη, η μητέρα της γνώριζε ότι ο 36χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών, αλλά αν και «έδειχνε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν γνώριζε τι ακριβώς έκανε εις βάρος της».

Σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης, όλα αυτά τα χρόνια δεν έλεγε τίποτα στη μητέρα της για να μην την στενοχωρήσει αλλά και επειδή ο φερόμενος ως δράστης την απειλούσε ότι θα κοινοποιούσε τα βίντεο που τραβούσε κατά τη διάρκεια του βιασμού της. Στο σπίτι της 50χρονης πλέον μητέρας της και του 36χρονου συζύγου της βρέθηκαν ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι