Πετροπόλεμος στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα (video)

Πετροπόλεμος στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα (video)

Επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα λίγο μετά τις 20.00 μ.μ. κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ατόμων κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων. Ανάλογη συγκέντρωση έγινε και στην συμπρωτεύουσα. Στο Σύνταγμα, διαδηλωτές φέρονται να πέταξαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που ήταν παρατεταγμένοι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η αστυνομία απάντησε με χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα στο κέντρο είναι αποπνικτική. Έκανε την εμφάνισή της και αύρα για ρίψη νερού. Ο σταθμός του μετρό είχε κλείσει από νωρίς λόγω της προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα στην πλατεία Συντάγματος με τους διαδηλωτές να επιδίδονται σε πετροπόλεμο να ανάβουν φωτιές στην Μητροπόλεως και την Ερμού και τους αστυνομικούς να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών.

https://www.youtube.com/watch?v=4TMRm4TFh_U

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι