Πέτρος Κόκκαλης: “Έχουν δίκιο οι αγρότες”

Πέτρος Κόκκαλης: “Έχουν δίκιο οι αγρότες”

Τί είπε ο επικεφαλής του κόμματος “Κόσμος”

«Πιστεύω ότι οι αγρότες έχουν δίκιο. Η ΚΑΠ όπως είναι δεν λειτουργεί, ούτε για τους αγρότες, ούτε για τους καταναλωτές», δήλωσε ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Πέτρος Κόκκαλης και του νέου κόμματος “Κόσμος”, ο οποίος βρέθηκε στο Σύνταγμα μαζί με τους αγρότες.

Είμαι εδώ, είπε, γιατί επί 4, 5 χρόνια υπηρετώ την Επιτροπή Αγροτικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το γνωρίζω το αγροτικό πρόβλημα. «Οι Πράσινοι καταψήφισαν αυτή την ΚΑΠ γιατί έχουν μια διαφορετική πρόταση που σέβεται και το περιβάλλον και τον άνθρωπο – ειδικά τους αγρότες και το βιός τους που κινδυνεύει από την κλιματική κρίση περισσότερο απ’ όλους μας.”

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι