Πετρούπολη: 13χρονοι φέρονται να επιτέθηκαν με μαχαίρι σε συνομήλικό τους

Πετρούπολη: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι για απόπειρα ληστείας

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ένας 13χρονος στην Πετρούπολη, σε ακόμη ένα περιστατικό βίας ανηλίκων. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ, γύρω στις 23:00, στην περιοχή Αγία Τριάδα, κοντά σε σχολείο.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως «ήρθαν κάτι πιτσιρικάδες αφού έγινε το περιστατικό να πάρουν νερό και χαρτομάντιλα. Τους λέω ‘τι έγινε ρε παιδιά;’ και τα μασάγανε, λέγανε πως χτύπησε στο κάγκελο ένας φίλος τους αλλά δεν ξέρανε τι έγινε. Πήρα την αστυνομία. Ήταν μια παρέα 12-13 χρονών. Έφτασε η αστυνομία και τους πιάσανε», είπε ο αυτόπτης. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία, ενώ δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την κατάστασή του. Έχουν γίνει τρεις προσαγωγές ανηλίκων. Οι προσαχθέντες φέρονται να είχαν ως κίνητρο τη ληστεία του ανηλίκου που τραυματίσθηκε.

Πηγή: ethnos.gr και in.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx