Πέτσας: Μεταφέρεται για τις 9 Μαΐου ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Η Πρωτομαγιά θα μεταφερθεί φέτος για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των μέτρων, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σε δημοσιογράφους τη Δευτέρα. «Συναθροίσεις, όπως για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο όσα κερδίσαμε ως σήμερα», δήλωσε ο κ. Πέτσας, περιγράφοντας τη σταδιακή άρση των μέτρων.

Συνεχίζοντας, ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε τη μεταφορά του εορτασμού της Πρωτομαγιάς. «Οι συμβολικοί εορτασμοί της Πρωτομαγιάς μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων», δήλωσε. «Προσβλέπουμε ότι όλα τα σωματεία και οι πολιτικές δυνάμεις, θα αναγνωρίσουν με τη στάση τους ότι φέτος είναι αλλιώς. Όπως το Πάσχα έτσι και την Πρωτομαγιά», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι