Έστειλε γυμνές φωτογραφίες της κόρης του στον παιδίατρο της!

Έστειλε γυμνές φωτογραφίες της κόρης του στον παιδίατρο της!

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνελήφθη 30χρονος Ροδίτης, που εκτός από διακινητής πορνογραφικού υλικού εν γένει, έκανε την μεγάλη γκάφα να στείλει γυμνές φωτογραφίες του ίδιου του παιδιού του και της ανιψιάς του στον παιδίατρο που παρακολουθούσε την πρώτη.

Κατά πάσα πιθανότητα ο 30χρονος είχε το τηλέφωνο του παιδιάτρου της κόρης του στις επαφές του και κατά λάθος έστειλε σε εκείνον γυμνές φωτογραφίες δυο μικρών κοριτσιών. Έγραψε: «Έχω και άλλες, τιμή στο επόμενο μήνυμα». Λίγα λεπτά αργότερα έστειλε μήνυμα στον παιδίατρο, γράφοντας «Λάθος». Ο παιδίατρος όμως επικοινώνησε άμεσα με την αστυνομία.

Ο πατέρας οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα, που διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για απόπειρα -προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Στην κατοχή του κατηγορουμένου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο παιδίατρος κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό προχθές, αναφέροντας ότι το βράδυ της Πρωτομαγιάς έλαβε τις φωτογραφίες γυμνών παιδιών στο κινητό του μέσω της εφαρμογής Viber. Ο αποστολέας ήταν ο 30χρονος, που εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις φωτογραφίες απεικονίζονται η κόρη του και μια ανιψιά του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι