«Πίνανε κάτι τσίπουρα» – Το ανοιχτό μικρόφωνο “πρόδωσε” τον Αθανασίου! (vid.)

«Πίνανε κάτι τσίπουρα» – Το ανοιχτό μικρόφωνο "πρόδωσε" τον Αθανασίου! (vid.)

Μια “έκπληξη” επιφύλασσε για την ολομέλεια της Βουλής ο αντιπρόεδρος της και προεδρεύoν της διαδικασίας, Χαράλαμπος Αθανασίου. Όσο συντόνιζε τη συζήτηση και έχοντας καλέσει στο βήμα τον επόμενο ομιλητή, ο αντιπρόεδρος Αθανασίου, νομίζοντας ότι έχει κλείσει το μικρόφωνο του, ξεκίνησε να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο. Τα όσα ακούστηκαν αφορούσαν, όπως όλα δείχνουν, την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη σεισμόπληκτη Κρήτη.

Η συζήτηση στη Βουλή αφορούσε το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και είχε να κάνει με την τροποποίηση στη σύμβαση παραχώρησης στην Cosco για την επένδυση στο λιμάνι του Πειραία. Ο κ. Αθανασίου, θεωρώντας ότι το σώμα της Βουλής αλλά και οι τηλεοπτικές κάμερες δεν τον ακούν, είπε στο/στη συνομιλητή του «Έλα, έλα, ήταν στο γραφείο, πίνανε κάτι τσίπουρα, ρίξανε και μια στροφή και χόρεψαν και ένα πεντοζάλη».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx