Πήρε εξιτήριο μετά από 12 μέρες η Σία Κοσιώνη

Αισιοδοξία για τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ που νοσηλεύονται στη Ρουμανία
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη ανέρρωσε από τον πνευμονιόκοκκο

Εξιτήριο έλαβε η Σία Κοσιώνη, που είχε εισαχθεί πριν από 12 μέρες σε ΜΕΘ ιδιωτικής κλινικής με δύσπνοια και έντονη αδιαθεσία. Διαγνώσθηκε με πνευμονιόκοκκο και προληπτικά εισήχθη σε ΜΕΘ, από την οποία βγήκε την επομένη. Εντούτοις η νοσηλεία παρατάθηκε ένδεκα μέρες επειδή ο πνευμονιόκοκκος μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από σοβαρά προβλήματα. Για τον πνευμονιόκοκκο υπάρχει εμβόλιο αλλά συνήθως το κάνουν οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά κάτω των 2 ετών και οι ευπαθείς -δεν το κάνει κατά κανόνα ο γενικός πληθυσμός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx