Πυρκαγιά στην Ηλεία – Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ζάκυνθο

Τραγωδία στον Αλμυρό - Άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή, Κρυονέρι, του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία. Εν τω μεταξύ, τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε χθες στην Ζάκυνθο.

Στην Ηλεία, και συγκεκριμένα στην περιοχή, Κρυονέρι, του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, επιχειρούν για την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις πυρόσβεσης αναμένεται να ενισχυθούν με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και έξι οχήματα.

Στην Ζάκυνθο, στην περιοχή Εξωχώρα, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αλλά παραμένου πρυοσβεστικές δυνάμεις για τον φόβο αναζωπυρώσεων.  Στο νησί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάσθηκαν 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ενώ χθες το βράδυ του Σαββάτου έφυγε άδειο καράβι που εκτελεί το δρομολόγιο Ζακύνθου – Κυλλήνης, προκειμένου να μεταφέρει πυροσβεστικά οχήματα και πεζοπόρα τμήματα για να συνδράμουν στις προσπάθειες τον τοπικών δυνάμεων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι