Πυροσβέστης τραυματίας στην Ηλεία

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Φρεαττύδα - Απεγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί

Ένας πυροσβέστης που μετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στην Ηλεία, μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς να χρειασθεί νοσηλεία. Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα απεβίωσε ένας 55χρονος εθελοντής, που συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης και εκκένωσης και που πέθανε στην κοινότητα Μυρτιά. Δεν ξέρουμε τα αίτια θανάτου.

Όσον αφορά στον πυροσβέστη, υπέστη εγκαύματα όταν εκτέθηκε στις φλόγες και οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Πύργου Ηλείας Τα νοσοκομεία Πατρών, Πύργου και Αργολίδας είναι σε πλήρη ετοιμότητα μετά από σχετική απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα πραγματοποιείται έκτακτη συνεδρίαση του συντονιστικού στο Σιμόπουλο Ηλείας, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλου και του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Νίκου Ρουμελιώτη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι