VIDEO

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που δολοφόνησαν και έκαψαν στην Μάνδρα

Έκκληση της ΕΛΑΣ για πληροφορίες σχετικά με παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού στην Πέτρου Ράλλη

Σε γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στα δυτικά προάστια ανήκει σορός που εντοπίστηκε στη Μάνδρα, ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση.

Φέρονται οι δράστες να παρακολουθούσαν το θύμα, να το πυροβόλησαν και εν συνεχεία να έβαλαν φωτιά στο όχημά του. Μέσα στο ΙΧ του νεκρού βρέθηκε και ένα Καλάσνικοφ, που δεν είναι διαπιστωμένο αν ανήκε στον ίδιο ή στους δράστες. Κοντά στο ΙΧ οι δράστες έβαλαν φωτιά και στο δικό τους όχημα, καθώς τεκμαίρεται ότι παρελήφθησαν από άλλο. Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα για να σβήσουν τις φλόγες. Δεν γνωρίζουμε αν το θύμα ήταν νεκρό όταν του έβαλαν φωτιά ή αν είχε ακόμη τις αισθήσεις του.

Πρόκειται για τον 59χρονο Χρήστος Γιαλιά, που το 2018 είχε δολοφονηθεί η σύζυγός του, Ήταν ιδιοκτήτης εταιριών που δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα (εισαγωγές κρεάτων) και στο εξωτερικό και, συγκεκριμένα, των εταιρειών ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS της BELLA GRECO, με έδρα το Μιλάνο, που απασχολούν περίπου 2.000 εργαζόμενους. Υπήρξε επίσης ιδιοκτήτης της ομάδας ΑΟ Τρικάλων, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και της ομάδας του Μανδραϊκού. Η σύζυγος του Φρειδερίκη είχε δολοφονηθεί με δύο σφαίρες στο κεφάλι έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα το Μάιο του 2018. Κατά το παρελθόν ο επιχειρηματίας είχε κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών και όπλων.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι