Πυροβόλησαν κατά λάθος 43χρονο κυνηγό – Συνελήφθη και ο κυνηγός πατέρας του

Πυροβόλησαν κατά λάθος 43χρονο κυνηγό – Συνελήφθη και ο κυνηγός πατέρας του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Φλώρινα 43χρονος κυνηγός που τον πυροβόλησαν νομίζοντας ότι ήταν αγριογούρουνο. Συνελήφθησαν τρεις κυνηγοί, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας του τραυματία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με την κατηγορία, συν τοις άλλοις, της παράνομης θήρευσης σε καταφύγιο. Δεν έχει διαλευκανθεί ακόμη ή πάντως δεν γνωρίζουμε οι δημοσιογράφοι ποιος κατηγορείται και τον σοβαρό τραυματισμό του 43χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και δυο ακόμη φίλους τους στην περιοχή του Αετού στη Φλώρινα και σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων από το χωριό. Στα ορεινά έστησαν ενέδρα για αγριογούρουνα.

Ο 43χρονος, ο οποίος είναι άγνωστο εάν φορούσε το απαραίτητο φωσφοριζέ γιλέκο, κινήθηκε κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα μέλος της συντροφιάς των κυνηγών να νομίσει ότι τα φύλλα που θρόιζαν, “έκρυβαν” αγριογούρουνο. Οπότε, πυροβόλησε. Ο άτυχος άνδρας τραυματίσθηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Φλώρινας, με τη συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία διενεργεί προανάκριση. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το άτομο που κατά λάθος πυροβόλησε τον 43χρονο είναι ο πατέρας του ή κάποιος άλλος από τη συντροφιά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι