VIDEO

Πληροφορίες για βίντεο με τους δράστες του εμπρησμού στο εργοστάσιο παρασκευής τροφίμων

Πληροφορίες για βίντεο με τους δράστες του εμπρησμού στο εργοστάσιο παρασκευής τροφίμων

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, οι αρχές έχουν στην διάθεσή τους βίντεο που δείχνει οχήματα των ατόμων που ίσως εμπλέκονται σε εμπρησμό, στο εργοστάσιο παρασκευής τροφίμων της Λαμίας. Το εργοστάσιο κάηκε τρεις μέρες μετά από μαζική δηλητηρίαση που προκλήθηκε από τρόφιμά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού έχουν καταγραφεί ύποπτες κινήσεις οχημάτων την ώρα της φωτιάς στο εργοστάσιο και πιθανόν κοντά σε αυτό. Ζητήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των ατόμων στα οποία ανήκουν τα οχήματα. Αυτή μπορεί να δείξει με ποιους συνομιλούσαν και πότε, κάτι που μπορεί να συνιστά ένδειξη συνεννόησης ή πάντως επικοινωνίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι